Verksamheten hösten 2020. 

Kurs i nödförstahjälpen tisdag 20.10. på Helsingfors Arbis
Mer info här  Kursen är inställd p.g.a. för få deltagare. Vi hoppas kunna arrangera en ny kurs när epidemiläget är bättre.

Familjesimning i Helsingfors
Tyvärr kan vi inte ta med nya simmare nu p.g.a. coronaläget. 

Familjesimning i Pargas 

Familjesimning i Korsholm

Finns sex platser kvar på Vihreä Kissa
Må bra dag för föräldrar på Vihreä kissa
(individuell behandling) 

Unna dig själv lite vardagslyx och boka tid för behandling på skönhetssalongen Vihreä Kissa i Tölö, Museigatan 44. Dr.Hauschka  Lymfabehandling för ansikte och dekolletage (89,-) 50 euro för föreningens medlemmar. (Info om behandlingen här)
Enligt överenskommelse med Niina på Vihreä Kissa  sponsorerar föreningen Dr Hauschka ansiktsbehandling med 50 euro/person för 10 föräldrar. Som medlem är behandlingen gratis för dig. Du kan också välja en annan behandling ifall den är mera än 50 euro betalar du mellanskillnaden. Boka tid nu för behandling i september och oktober, det är först till kvarn som gäller. Det finns ingen annan i lokalen än du och Niina. Niina använder skyddsutrusning. 

Bokningen sker direkt till Vihreä Kissa 045–2218141/sms eller via webbsidan www.vihreakissa.fi/. Vid bokningen uppge att du är medlem i föreningen.

 

 

Träffar för unga vuxna ordnas en gång i månaden i Vasa. Före mera information ta kontakt med daniela.mard@hotmail.com eller tfn 044-529 0389. 

Träffar för unga vuxna i Helsingfors. För mera information ta kontakt med nieminentonialeksi@gmail.com.

 

Information om de olika aktiviteterna hittar du också på Facebook (Finlands Svenska Autism och Aspegerförening)